Reis ver, drink wijn, denk na
Lach hard, duik diep
Kom terug

De 5 beste ski-jassen voor vrouwen van de Decathlon

De 5 beste skijassen voor vrouwen van de Decathlon
DEEL

Dit blog bevat affiliate links.

Het wintersport seizoen staat voor de deur! Lekker op de ski’s naar beneden glijden en aan het einde van de dag nuttig je met elkaar een overheerlijk drankje. Wintersport heeft zijn charme en als je er eenmaal aan bent begonnen, dan heb je het wintersportvirus snel te pakken.

Maar voor dat je op wintersport gaat moet je je natuurlijk voorbereiden. Zo zijn de juiste kleding en de goede materialen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste onderdeel is een goede en warme ski-jas.

Maar waar ga je die kopen? Er zijn veel goede outdoorwinkels waar je kleding kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Herqua Sports en Bever, maar ook de Decathlon heeft zich gespecialiseerd in wintersport. In dit blog deel ik de 5 best beoordeelde ski-jassen van dit moment voor dames.

#1 – Warme halflange ski-jas

De best beoordeelde ski-jas voor de dames bij de Decathlon is deze warme halflange ski-jas. Daarbij moeten we zeggen dat heel veel jassen een hoge beoordeling hebben. Deze jas is verkrijgbaar in het wit, marineblauw en groen.

 • Waterkolom: 10.000 millimeter. Naden zijn niet waterdicht.
 • Warmte: deze jas kan warmte tot -15°C garanderen.
 • De jas is voorzien van een sneeuwvanger en aansluitende polsen.

#2 – Mooi snowboard en ski-jas

Op nummer 2 vinden we een jas die wij erg mooi vinden. De jas is warm, comfortabel, ademend, stevig én waterdicht. Het heeft alles in 1. De maat van deze jas valt wat ruimer. Als je dus een strakkere jas wil, dan wordt aangeraden deze jas een maat kleiner te kopen.

 • Waterkolom: 15.000 millimeter. Alle naden zijn 100% waterdicht.
 • Deze jas heeft een ruime fit voor veel bewegingsvrijheid.
 • De jas is voorzien van 6 zakken: 2 handzakken, borstzak, binnenzak en skipaszak.

#3 – Blauwe of zwarte ski-jas

Deze dikke winterjas is te verkrijgen in een blauwe of zwarte kleur. Deze jas beschermd je tegen weer en wind en is ten opzichte van de andere ski-jassen duurzamer ontworpen.

Super handig en extra warm: de jas heeft verstelbare mouwboorden en een sneeuwvanger. Alles om het sneeuw buiten te houden!

 • Waterkolom: 3.000 millimeter.
 • Warmte: deze jas heeft een extra dikke wattering en biedt bescherming tot -8° graden.
 • De jas is voorzien van een skipaszak op de mouw, 2 steekzakken met sluiting en 1 binnenzak.

#4 – Ski-jas voor pisteskiën

Deze jas is populair bij beginnende skiërs. Het is een comfortabele en ruime jas om te leren skiën. De jas heeft een ademende stof waardoor alle vocht van binnen weer naar buiten kan. De stof aan de buitenkant is waterafstotend.

 • Waterkolom: 3.000 millimeter + waterdichte naden.
 • Warmte: deze jas heeft een dikke wattering en laat de kou buiten.
 • De jas is voorzien van elastische en aanspannende mouwboorden.
 • De jas beschikt over 2 steekzakken, 1 skipaszak en 1 buitenzak.

#5 – Ski-jas met onderjas

Tot slot heeft de Decathlon deze ski-jas met onderjas en dit is ook één van onze favorieten. Waarom?

Deze jas ziet er mooi uit en is voorzien van een uitneembare onderjas. De jas garandeert warmte, maar kan overtollige warmte ook gemakkelijk uit de jas afvoeren.

Deze jas is voorzien van het RECCO-systeem. Dat betekent dat je gemakkelijker opgespoord kan worden in een ernstige situatie, zoals bij een lawine.

 • Waterkolom: 12.000 millimeter. Naden en ritsen zijn waterdicht.
 • Warmte: door het isolerende binnenvest met 90% dons en 10% donsveertjes is de jas erg warm.
 • Deze jas heeft aan ademende stof en 2 ventilatieritsen.

Belangrijk: check de actualiteit

Het kan zijn dat er verschuivingen plaats vinden in wat de best beoordeelde ski-jassen van de Decathlon zijn. Daarnaast kan het zijn dat de skijassen die ik hier aanbied uit het assortiment worden gehaald of uitverkocht zijn.

Dit blog is geschreven in november 2022. Wij doen er alles aan om blogs actueel te houden en controleren de blogs regelmatig.

Meer informatie nodig over wintersport?

Heb je nog meer informatie nodig over bijvoorbeeld skiën? Wij hebben veel blogs geschreven over wintersport. Wij willen iedereen graag informeren en helpen om de meest vette ervaringen op te mogen doen op de meest uitdagende pistes.

Misschien heb je iets aan deze blogs:

#YELR
Jelrik Stevens
Jelrik Stevens
Outdoor reizen staat voor mij gelijk aan buiten spelen. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, het avontuur op te zoeken en back to basic te gaan. Of het nu over hiken, backpacken, raften of een wintersport gaat: ik wil iedereen inspireren om naar buiten te gaan.
Jelrik Stevens
Jelrik Stevens
Outdoor reizen staat voor mij gelijk aan buiten spelen. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, het avontuur op te zoeken en back to basic te gaan. Of het nu over hiken, backpacken, raften of een wintersport gaat: ik wil iedereen inspireren om naar buiten te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 6 =