Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek yelr

Bij yelr houden we van de aarde waar we op leven en wij willen gedurende ons leven de elementen van de natuur in al haar vormen ervaren. Wij duiken letterlijk de natuur in om dichter tot onszelf te komen, kinderlijk plezier te ervaren, prachtige herinneringen te maken en betekenisvolle inzichten te krijgen.

De natuur in

Regen, wind, zon, kou en warmte, de bergen en de oceaan, alle dieren op aarde, onze medemensen, de schoonheid en het tegenovergestelde daarvan, verwondering en al het andere waar wij geen invloed op hebben en wat groter is dan ons, daar zijn wij gefascineerd over. Dat geeft voor ons betekenis in het leven.

Met yelr willen wij iedereen motiveren om haar avontuurlijke schoenen aan te trekken en simpelweg de natuur in te gaan. Accepteer de elementen van de natuur, probeer er het bijzondere van te zien en durf de confrontatie aan te gaan met de lessen die je worden gegeven.

De wijde wereld in

Hiken, backpacken, kanoën, skiën, mensen ontmoeten, dieren bewonderen, een regenbui kunnen waarderen, de spanning opzoeken, je hoofd stoten en weer opstaan, om hulp vragen of hulp geven, surfen, investeren in jezelf, reizen, verwonderen en afzien en uiteindelijke diepe, innerlijke vrede in jezelf. Omdat je je hart volgt. Omdat je de wijde wereld in durft te gaan en je jezelf als onderdeel van de natuur durft te zien.

Naar buiten!

Yelr is liefhebber van outdoor en staat voor de bewuste en avontuurlijke reiziger. Maar altijd met respect voor de aarde. Want yelr begrijpt dat je niet alleen van de aarde kunt nemen. Je moet de aarde ook iets terug kunnen geven.

Op yelr vind je de meest gruwelijke outdoor inspiratie waarmee wij jou willen inspireren. Wij richten ons op het reizen en alle outdoorsporten. Van backpacken en de wereld verkennen tot hiken en stand-up paddlen op een meer in de bergen. Wij geven je tips en inspiratie en ons doel is om een nieuwe generatie Nederlanders naar buiten te krijgen.

Daarnaast willen we informeren. Wij zijn een groot kennisbank aan informatie over het reizen, backpacken en alles wat bij outdoor komt kijken. En in de verre toekomst? Dan staan er nog mooie dingen te wachten, maar dat houden we liever nog even geheim.

Ik ben Jelrik en ik ben de founder van yelr.

yelr.nl plaatst cookies om jouw ervaring op deze website te optimaliseren.

yelr.nl plaatst cookies om jouw ervaring op deze website te optimaliseren.

Lees hier de privacyvoorwaarden.