Reis ver, drink wijn, denk na
Lach hard, duik diep
Kom terug

Howdy, Ik ben Jelrik

Na twee periodes in het buitenland te hebben gewerkt en gewoond en een paar mooie reizen te hebben gemaakt wil ik anderen graag inspireren hetzelfde te doen. Daarom heb ik YELR opgericht.

Wil jij ook reisliefhebbers inspireren? 

Blog dan met me mee!

Vind je het leuk om
reisblogs te schrijven?

Word jij blij van een drukke stad, treinreizen, een wandeling door de bergen of een boottrip? Vind jij het geweldig om outdoor activiteiten te ondernemen, in de culturen van een ander land te duiken en de adrenaline op te zoeken? Was jij vroeger een kei in topografie omdat je de wereld een interessante plek vond? 

Droom jij elke dag van een prachtige reis, of dit nu door Zuid- Amerika is, Schotland of door Afrika? Ervaar jij soms een onrustig onderbuikgevoel als jij thuis zit en het verlangen hebt om weg te gaan?

En niet onbelangrijk: vind jij het belangrijk dat we bewust met de aarde, de dieren en elkaar omgaan en vind je het leuk om te schrijven?


                                    Dan ben jij de perfecte reisblogger voor YELR

Wij zijn benieuwd naar jouw visie over het (duurzaam) reizen en zijn mateloos geïnteresseerd in jouw reiservaringen. 

Inspireer andere jongeren door reisblogger te worden bij YELR.

Blog bijvoorbeeld over…

een mooie ervaring in het buitenland (of Nederland).

een absolute must-go in Nepal of Zweden.

jouw kijk op (duurzaam) reizen.

jouw ervaring als au pair of backpacker.

handige backpacktips of andere reistips.

en alle andere reis-gerelateerde onderwerpen.

Laat ons verassen met leuke blogs of laten we samen sparren over welke blogs je kunt schrijven. Het maakt namelijk niet uit waar je over schrijft; het moet alleen wel over het reizen gaan.

Je moet je kunnen verplaatsen in de visie van YELR. Een platform voor de bewuste reiziger. Die begrijpt dat je niet alleen maar van de wereld kunt nemen, maar ook een stukje aan de aarde moet teruggeven.

Onze ambitie is groot, héél groot. Maar we zijn er nog niet. Het is belangrijk te melden dat je in dit stadium vanuit een stukje plezier en hobby gaat schrijven. 

– Maar we houden je in de gaten, ook voor de toekomst –

YELR.NL

Benieuwd naar mijn blogs?

Het mooie van reizen is dat het eindeloos is. De grote uitdaging van het reizen is echter ook dat het eindeloos is. Dat geldt ook voor het schrijven.

Het is ons doel om voor elke vraag een antwoord te geven. En we zijn al goed op weg. Met meer dan 350 blogs zijn de eerste stappen gezet.

Benieuwd welke blogs er al zijn geschreven?

Meld je nu aan als gastblogger en bouw mee aan het duurzame reisplatform van Nederland.

Grijp je kans!

Zo word je gastblogger bij YELR:

Vul het formulier in

We willen graag in het kort weten wie jij bent, waarom jij graag gastblogger zou willen worden en of er specifieke onderwerpen/landen zijn waar je over wilt schrijven.

Ik bekijk jouw verzoek

Binnen korte tijd nemen wij jouw verzoek door en bepalen wij of jij blogs op YELR kunt publiceren. Let goed op: YELR is een opkomende reisplatform en je bent daarom ook gastblogger.

Plaats jouw eerste blog

Je kunt jouw reiservaringen of tips met de wereld gaan delen en op deze manier andere jongeren te inspireren om te gaan reizen. Zo maak je de wereld een stukje mooier.

Reisblogger worden bij YELR

Meld je hier aan!

Je kunt je met onderstaande formulier aanmelden als reisblogger. Daarnaast geven we jou de mogelijkheid een bestand bij het formulier toe te voegen. Je kunt ons op deze manier al een blog toesturen. Hierdoor kunnen wij meteen bepalen of jouw schrijfstijl ons bevalt en krijgen we meteen een goede indruk. Het is echter niet verplicht om een bestand toe te voegen!