Gratis ebook!


De wereld veranderen

door trouw te blijven aan jezelf

Wil jij graag weten hoe jij vanuit jezelf de verandering kunt creëeren op deze wereld?

In dit eBook bespreek ik 4 belangrijke punten die je gaan helpen om dagelijks stevig in je schoenen te staan en uit te stralen dat jij de verandering kunt zijn op de wereld.

In het kort leg ik uit dat er een sterk collectief ontstaat als iedereen aan zichzelf gaat werken en gaat voelen dat bewustwording noodzakelijk is geworden.

De wereld veranderen door trouw te blijven aan jezelf
''Wil je de wereld veranderen: dan begint dat altijd bij jezelf. Een onevenwichtige persoonlijkheid straalt onevenwichtige energie uit en voert taken onevenwichtig uit. Een evenwichtige en frisse persoonlijkheid straalt juist hele evenwichtige energie uit en is er daadwerkelijk toe in staat om iets te veranderen. Dat ben je niet alleen verplicht naar jezelf, maar eigenlijk ook naar alles wat op deze magische wereld rondwandelt.''

Wat anderen van mijn eBook vinden

Gedownload! En na het lezen van 3 pagina's al enthousiast! Wat mooi om het klimaat en de natuur op deze manier te verbinden aan de eigen natuur van de mens! #iloveit!
'Wat een mooie soort energie gloeit er van de pagina's af, zo recht vanuit het hart geschreven met zoveel bekommernis om de wereld en zo'n gedrevenheid om het beter te maken, hoe klein ook. In de waan van de dag met al dat onnozele geneuzel zou je al te gemakkelijk vergeten wat je impact kan zijn, maar Jelrik's verhaal vind ik bemoedigend, het moedigt mij aan om me bewuster te zijn van al die kleine dingen die ik kan doen, en om vooral ook in mijn omgeving zaadjes te planten.'
eBook review
Pien


Hallo, mijn naam is Jelrik!


We leven in een tijdperk waar klimaatverandering een grote rol speelt. In korte tijd leven er ongelofelijk veel mensen op de wereld en daar ervaren wij de consequenties van. Door het gedrag van de mens wordt de aarde opgewarmd en dit gaat in dusdanig hoog tempo dat we genoodzaakt zijn om actie te ondernemen.


In mijn eBook wil ik mensen helpen herinneren de verandering eerst bij zichzelf te gaan zoeken. Je moet dagelijkse belangrijke disciplines uitvoeren om bij jezelf te blijven en op die manier aan het collectief van mensen te werken om samen de wereld te redden van een rampzalig scenario.

eBook voor bewustwording

De wereld veranderen door trouw te blijven aan jezelf

''Het gaat niet alleen over het redden van onze planeet, maar ook over het redden van onszelf''

David Attenborough

Ontdek hoe jij vanuit de basis belangrijk

kunt zijn voor de verandering op de langere termijn

Download hier mijn gratis eBook! ;)
eBook: bewustwording creëren op de wereld
arrow_drop_up arrow_drop_down