10 reiscadeaus voor sinterklaas en kerst tot €25,-
12 min. leestijd

10 reiscadeaus voor sinterklaas en kerst tot €25,-

Het is bijna sinterklaas en kerst. Ten opzichte van andere jaren gaat deze editie van sinterklaas en kerst onwennig voelen. Toch ontvangen we allemaal erg graag een cadeautje en daarom is het langzaam tijd om lootjes te gaan trekken.

Het kan natuurlijk zijn dat jij een verlanglijstje maakt of een lootje hebt getrokken van iemand die heel graag reist. De reiswereld ligt vandaag de dag natuurlijk op zijn kop, maar desondanks kun je in deze tijd wel een klein beetje reisinspiratie opdoen.

Daarom, in deze blog: 10 leuke reiscadeaus voor de benodigde inspiratie voor de feestdagen! 🙂

// Je vindt in deze blog cadeaus tot €25,- //

1 | The Adventure Begins mok

The Adventure Begins.. een heerlijk zinnetje die je in de reiswereld natuurlijk overal tegenkomt.

Hoe cool is het dan om een kop koffie te drinken uit een ”The Adventure Begins” mok?

Het is de ideale mok tijdens het kamperen, op een festival of.. gewoon thuis 😉

Oh ja: het is ook een geweldige mok om aan de backpack vast te maken als leuke accessoire!

Koop hier zo’n coole koffiemok (mag ook thee zijn natuurlijk)

2 | Mijn reisdagboek

Ga je een leuke reis maken en wil je al deze herinneringen vast leggen?

Dat kan met deze super leuke reisdagboek. Dit boekje is erg compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Op deze manier kun je over een paar jaar al jouw reisverhalen teruglezen.

Daarnaast kun je met dit boekje financiële overzicht creëren en contactgegevens noteren!

Koop hier een reisdagboek

3 | Een waszak voor op reis

Tijdens het reizen verzamel je natuurlijk een hoop vieze kleren. Deze vieze kleren wil je natuurlijk niet bij de schone kleren hebben liggen.

De oplossing?

Een super handige waszak waar je al jouw vieze kleren in kunt stoppen, zodat het in de backpack gescheiden ligt van de schone kleren.

Maar nog belangrijker: je kunt deze waszak met kleren direct in de wasmachine stoppen. Zo ga je geen kledingstukken kwijtraken! 🙂

Hoop hier een waszak met een leuke wereldkaart print

4 | Een waslijn van 3,5 meter

Als je kleren gaat wassen in de plaatselijke wasserette of in een zonovergoten meer dan moet deze kleding natuurlijk ook opgedroogd worden.

Maar ja, waar ga je dat doen?

De oplossing is simpel..

Sea To Summit is een geweldig merk dat bekend staat om compacte producten. Zo hebben ze een ideale waslijn ontworpen die je gemakkelijk op kunt bergen in de backpack en gemakkelijk op kunt hangen om de was op te drogen.

Daarnaast hoef je geen wasknijpers mee te nemen. De waslijn bestaat namelijk uit twee evenwijdige koorden met rubberen kralen en daar kun je de kleren aan ophangen. Hoe ideaal is dat?

Koop hier een waslijn om mee te nemen voor tijdens het reizen

5 | Een vos nekkussen

Een overheerlijk overbodig cadeau is de nekkussen van een vos.

Nekkussens zijn natuurlijk niet helemaal overbodig, omdat je er overheerlijk tegen aan kunt slapen tijdens een lange reis.

Deze nekkussen ziet er ten opzichte van andere nekkussens iets gepimpter uit. Hij ziet er namelijk uit als een vos! (héél cool).

Hoop hier een nekkussen van een vos

6 | Een praktische 8-in-1 multitool key

Een pincet, schroevendraaier, flesopener, mesje, nagelvijl, nagelreiniger.. je weet van gekkigheid niet wat je onverwachts nodig kunt hebben.

Met deze praktische multitool key heb je alles in 1. Hierdoor kun je niks afzonderlijks kwijtraken en heb je het compact bij elkaar liggen.

Koop hier een 8-in-1 multitool key

7 | Het boek Treurtrips

Oké, we leven in een rare tijd. We kunnen niet reizen en opzoek gaan naar de mysterieus mooie plekken van deze wereld.

Ik stel je daarom voor om het omgekeerde te gaan doen.

Met het boek Treurtrips krijg je een rondleiding door mistroostige plekken in Nederland. Mark Wonderen heeft zich gefascineerd over de architectuur van ons kleine kikkerland en heeft lelijke plekken in ons land de moeite waard gemaakt. Uiteraard is alles met een knipoog. 😉

Koop hier het boek Treurtrips van Mark Wonderen

8 | Een lichtgewicht hangmatje

Verdwalen in een bos en vervolgens in een hangmat chillen bij een naastgelegen meer.

Dat kan allemaal met een lichtgewicht hangmatje.

Voor een klein prijsje kun je de hangmat aan 2 bomen vastbinden om vervolgens overheerlijk te genieten van het prachtige uitzicht.

Koop hier een hangmatje om lekker te chillen

9 | Een Ik ga op avontuur reisbandje

Oké, dit vind ik best cool.

Tijdens het backpacken kan een reisbandje van Ik ga op avontuur best handig zijn.

Waarom?

Stel, je komt ergens buiten de toeristische gebieden om. Op deze plekken is het minder vanzelfsprekend dat de locals een andere taal spreken. Daarmee kan het communiceren met andere mensen erg lastig worden, terwijl jij een hele belangrijke vraag hebt.

Dit reisbandje gaat je daarbij helpen. Op dit reisbandje staan vaak gebruikte en goed herkenbare icoontjes afgebeeld. Door één van de iconen aan te wijzen wordt de taalbarrière makkelijk doorbroken. Dus wil je de WiFi code weten of weten waar de dichtstbijzijnde tankstation zich bevindt? Dan is dat zo gepiept!

Koop hier een reisbandje van Ik ga op avontuur (verkrijgbaar in verschillende kleuren)

10 | Een handige audiosplitter

Verbeeld jezelf het volgende: je zit samen met een goede vriend of vriendin in een hobbelige bus in Thailand en je wilt samen een podcast of muziek luisteren. Het is niet heel ideaal om slechts 1 oordopje te gebruiken. Dan heb je niet de allerbeste geluidservaring.

Hoe los je dat op?

Met een audiosplitter natuurlijk! 🙂

Neem 2 oordoppen mee, steek de audiosplitter in de telefoon en luister alle twee naar hetzelfde met de perfecte geluidservaring.

Oh ja, let goed op: oordoppen van een Samsung zijn anders als de oordoppen van de iPhone bijvoorbeeld. Dus koop wel de goede audiosplitter!

Dit zijn bijvoorbeeld oordoppen voor de Samsung
 

En deze kun je gebruiken voor de iPhone

Maak een reisliefhebber blij!

Een reiscadeau voor de man, een reiscadeau voor de vrouw, een reiscadeau voor hem of haar die op wereldreis gaat, een reiscadeau voor hem of haar die na lange tijd terugkomt of een reiscadeau voor tijdens de feestdagen.

Een reisliefhebber maak je volgens mij altijd blij met dit soort cadeaus.

Heb jij ook leuke ideeën?

Heb jij ook niet te missen kerst- en/of sinterklaascadeaus?

Dat horen wij dan maar al te graag!

Andere leuke blogs lezen?

Ik heb nog meer leuke blogs geschreven (en misschien ook wel leuke andere ideeën voor een cadeau):

Yelr: het grootste reisplatform van Nederland

Wat leuk dat je op de website van Yelr bent gekomen. Yelr is een platform dat zich richt op het reizen en dat wil combineren met bewustwording over de aarde. Ik denk dat de wereld schreeuwt om de verbinding tussen de mensen, dieren en de natuur. Meer dan ooit tevoren moeten we ons afvragen hoe we de wereld willen achterlaten voor nieuwe generaties.

Hoe creëer je meer bewustwording? Ik denk allereerst dat je de zoektocht naar jezelf terug moet vinden. Normen en waarden spelen een belangrijke rol, een kritische kijk op jouw gedrag vind ik ook belangrijk en jouw mentale belevingswereld moet in overeenstemming staan met het hart. Je moet de signalen van jouw intuïtie leren herkennen. Als je innerlijke rust kunt ervaren, dan ben je in staat om de wereld te verbeteren en het intenser te beleven.

Deze verrijkende ontdekkingstocht kun je ondersteunen door te reizen, omdat reizen in aanraking komt met de elementen van het leven. Je moet beleven, voelen, zien, proeven, confronteren en ervaren tijdens een reis. Je vergroot de referentiekader en je vergroot de kennis over jezelf. Dat is de missie van Yelr. Hier kun je geïnspireerd raken om te gaan reizen en een steentje bij te dragen aan deze mooie aardkloot.

Over de schrijver
Na 2 periodes in het buitenland te hebben gewerkt en gewoond en een paar mooie reizen te hebben gemaakt wil ik mensen graag inspirerend hetzelfde te doen. Iedereen zou eens moeten reizen naar een onbekend land om prachtige levenservaringen op te doen.
Reactie plaatsen

Ook een reisblog schrijven op Yelr?

arrow_drop_up arrow_drop_down