10 reiscadeaus voor sinterklaas en kerst tot €10,-

10 reiscadeaus voor sinterklaas en kerst tot €10,-

De feestdagen staan voor de deur en iedereen kan zich gaan opmaken voor de meest onzinnige cadeaus die je maar kan verzinnen. Althans, wel als het cadeaus zijn die niet in de interesses van een persoon liggen. Soms krijg je ineens een garde tijdens sinterklaas, maar in alle eerlijkheid: hoe vaak gebruik je zo'n garde?

Nou, goed.. kleine en onzinnige cadeaus zijn ook weer de charme van sinterklaas en kerst. Daar is ook helemaal niks mis mee natuurlijk! In deze blog besteden we de aandacht aan leuke en praktische cadeaus voor de reisliefhebbers onder ons. Dit kan nuttig zijn als jij het lootje hebt getrokken van iemand die van reizen houdt, maar het ook handig zijn als je zelf reisliefhebber bent en inspiratie op wilt doen.

Juist in deze tijden waar de reizigers thuis moeten zitten kan het leuk zijn om een cadeau te krijgen of te geven en op deze manier de mood van het reizen weer terug te vinden.

// Je vindt in deze blog cadeaus tot €10,- //

1 | Een leuke paspoorthoes met stempelprint

Een paspoort is een hartstikke belangrijk bezit van de reiziger. Het is dus belangrijk om een paspoort goed te beschermen tegen van alles en nog wat.

Dit kun je doen met een paspoorthoes. Het is natuurlijk wel belangrijk dat een paspoorthoes er een beetje kleurig en fleurig uitziet. Daarom raad ik deze paspoorthoes met echte paspoortstempelprint aan.

Deze paspoorthoes heeft een extra beveiligingselastiekje en heeft ruimte voor een credit card.

Koop hier een paspoorthoes met paspoortstempelprint

2 | Een karabijnhaak met kompas

Een karabijnhaak kan heel makkelijk zijn tijdens het reizen.

Met een karabijnhaak kun je bijvoorbeeld verschillende dingen aan de backpack vast maken. Hierdoor bespaar je weer een klein beetje ruimte in de backpack.

Hoe leuk is het om dan een modernere karabijnhaak te kopen met een kompas daaraan? Dan kun je ook nooit meer verdwalen. 🙂

Koop hier een karabijnhaak met kompas

3 | Een Travelmore koffer-/backpacklabel van leer

Een label voor op de backpack of koffer kan handig zijn om de volgende redenen:

  • Je kunt je bagage makkelijk identificeren
  • Op de label vind je adresgegevens voor als je hem kwijtraakt
  • Je kunt de adresgegevens met een privacy-cover bedekken

Deze leren label van Travelmore is flexibel, eenvoudig te bevestigen en ze kunnen goed tegen stootje. Dat is ook precies waar Travelmore om bekend staat over het algemeen!

Koop hier een Travelmore kofferlabel van leer

4 | Een vliegtuig flesopener

Oké, oké. Ik zeg heel duidelijk dat ik de cadeaus in deze blog beperk tot €10,-.

Ik kwam echter een heel leuk cadeautje tegen, namelijk een flesopener in vliegtuigvorm en deze is €2,- duurder dan het beschreven bedrag.

Dus, excuus.. maar deze €2,- extra kun je vast wel kwijt. Hoe leuk is het om een flesje bier te openen met zo'n cool flesopener? (hééééél leuk).

Koop hier een flesopener in vliegtuigvorm

5 | Een bureauonderlegger met wereldprint

Is het niet fantastisch?

Je bent lekker op de computer aan het werk (wist je dat je ook reisblogger kunt worden bij Yelr?) en onder je armen ligt een grote wereldkaart. Telkens als jij naar beneden kijkt kun je wegdromen dat je alle landen van de wereld hebt gezien.

Ik wist het wel..

Een bureauonderlegger met een print van de wereldkaart

6 | Een sleutelhanger met vliegtuigje

Een sleutelhanger is een typisch voorbeeld van een cadeau tijdens de feestdagen.

Maar waarom niet? Je hebt een sleutelhanger elke dag bij je en daardoor is hij het geld meer dan waard.

Voor de reisliefhebbers is er daarom deze sleutelhanger met een klein vliegtuigje, een mini paspoort en kompas daaraan.

Een sleutelhanger met vliegtuigje

7 | Een bucketlist speelkaarten-set

Tijdens het reizen zijn spelletjes onmisbaar. In de trein, bij de tent, in een hostel, in het vliegtuig, op de boot, op het strand, in een leuke bar en overal waar je maar kan verzinnen kun je jezelf vermaken met speelkaarten.

Je kunt er voor kiezen om een traditionele speelkaarten-set te kopen.

Je kunt ook in de reissferen blijven en een set kopen met bezienswaardigheden die je op deze wereld gezien moet hebben.

Koop hier een bucketlist speelkaarten-set

8 | Het boek Verlangen naar minder van Jelle Derckx

Jelle Derckx begon met minimaliseren, ging minder kopen en bewuster leven.

Dat gaf hem meer tijd en ruimte voor de dingen die écht belangrijk zijn. In Verlangen naar minder neemt Jelle Derckx je mee op een zoektocht naar een bewust en duurzaam leven, met persoonlijke verhalen en in inspirerende down-to-earth tools.

Koop hier het boek Verlangen naar minder van Jelle Derckx

9 | Een digitale bagageweegschaal

We kennen allemaal de strenge regels van een vliegveld. Backpacks en koffers mogen maar een maximaal gewicht hebben als ruimbagage en handbagage.

Met de digitale bagageweegschaal kun je heel gemakkelijk ten alle tijde jouw bagage wegen. Hierdoor kom je nooit in de problemen op het vliegveld en kun je zorgeloos het vliegtuig instappen.

Let goed op: hier horen 2 AAA batterijen bij!

Koop hier een digitale bagageweegschaal

10 | Herbruikbare vacuümzakken

Weet je wel dat vacuümzakken super effectief zijn bij het inpakken van een backpack of koffer? Je kunt namelijk heel veel ruimte besparen door vooral dikke kleding in een vacuümzak te stoppen.

Denk aan een winterjas bijvoorbeeld. Die neemt ruimte in beslag die je het liefst ergens anders voor wilt gebruiken.

Stop hem in de vacuümzak en zuig alle lucht uit deze vacuümzak. Hierdoor kan nutteloze lucht gebruikt worden voor andere spullen.

Koop hier een set vacuümzakken

Gratis ebook
// De wereld veranderen door trouw te blijven aan jezelf //

De wereld veranderen door trouw te blijven aan jezelf

We leven in een tijdperk waar klimaatverandering een grote rol speelt. In korte tijd leven er ongelofelijk veel mensen op de wereld en daar ervaren wij de consequenties van. Door het gedrag van de mens wordt de aarde opgewarmd en dit gaat in dusdanig hoog tempo dat we genoodzaakt zijn om actie te ondernemen.

In mijn eBook wil ik mensen helpen herinneren de verandering eerst bij zichzelf te gaan zoeken. Je moet dagelijks belangrijke disciplines uitvoeren om bij jezelf te blijven en op die manier aan het collectief van mensen te werken zodat we samen de wereld zijn balans terug kunnen geven.

Download het eBook hier

Maak een reisliefhebber blij!

Een reiscadeau voor de man, een reiscadeau voor de vrouw, een reiscadeau voor hem of haar die op wereldreis gaat, een reiscadeau voor hem of haar die na lange tijd terugkomt of een reiscadeau voor tijdens de feestdagen.

Een reisliefhebber maak je volgens mij altijd blij met dit soort cadeaus.

Heb jij ook leuke ideeën?

Heb jij ook niet te missen kerst- en/of sinterklaascadeaus?

Dat horen wij dan maar al te graag!

Andere leuke blogs lezen?

Ik heb nog meer leuke blogs geschreven (en misschien ook wel leuke andere ideeën voor een cadeau):

Yelr: het grootste reisplatform van Nederland

Wat leuk dat je op de website van Yelr bent gekomen. Yelr is een platform dat zich richt op het reizen en dat wil combineren met bewustwording over de aarde. Ik denk dat de wereld schreeuwt om de verbinding tussen de mensen, dieren en de natuur. Meer dan ooit tevoren moeten we ons afvragen hoe we de wereld willen achterlaten voor nieuwe generaties.

Hoe creëer je meer bewustwording? Ik denk allereerst dat je de zoektocht naar jezelf terug moet vinden. Normen en waarden spelen een belangrijke rol, een kritische kijk op jouw gedrag vind ik ook belangrijk en jouw mentale belevingswereld moet in overeenstemming staan met het hart. Je moet de signalen van jouw intuïtie leren herkennen. Als je innerlijke rust kunt ervaren, dan ben je in staat om de wereld te verbeteren en het intenser te beleven.

Deze verrijkende ontdekkingstocht kun je ondersteunen door te reizen, omdat reizen in aanraking komt met de elementen van het leven. Je moet beleven, voelen, zien, proeven, confronteren en ervaren tijdens een reis. Je vergroot de referentiekader en je vergroot de kennis over jezelf. Dat is de missie van Yelr. Hier kun je geïnspireerd raken om te gaan reizen en een steentje bij te dragen aan deze mooie aardkloot.

Over de schrijver
Na 2 periodes in het buitenland te hebben gewerkt en gewoond en een paar mooie reizen te hebben gemaakt wil ik mensen graag inspirerend hetzelfde te doen. Iedereen zou eens moeten reizen naar een onbekend land om prachtige levenservaringen op te doen.
Reactie plaatsen

Ook een reisblog schrijven op Yelr?

arrow_drop_up arrow_drop_down