Je eigen reisblog schrijven

 Wil jij graag reisblogs schrijven? 

Word gastblogger bij Yelr!

null

''Als je een reis hebt gemaakt, dan eindigt hij nooit, maar beleef je deze keer op keer opnieuw.''


Pat Conroy

Reizen = een levensgerelateerde ervaring

Oké, laat ik eerlijk zijn: Yelr is nog klein en er moet nog hard gewerkt geworden. Ik ben simpelweg net begonnen. Maar ik ben er van overtuigd dat Yelr een groot platform gaat worden als het op reizen aankomt. Ik heb een onderliggend gevoel dat tegen mij verteld dat ik met mijn boodschap iets kan betekenen.

Reizen is voor mij niet alleen het bezoeken van de Eiffeltoren en er een foto van maken. Reizen gaat ook over het ontmoeten van mensen en culturen, het ontmoeten van jezelf, het kampvuurtje aan het strand, de muziek van een Afrikaanse stam, de tegenslagen, de primitieve lessen en de verwondering over de prachtige natuur.

Reizen is een persoonlijke les en ik wil het reizen combineren met deze lessen. Juist nu heeft de wereld een generatie nodig die bewust met de wereld en zichzelf gaan leven. Ik vind het daarom belangrijk om luchtige reisblogs en hotspots te beschrijven, maar ook om levens gerelateerde zaken aan te halen.

Vind je het leuk om reisblogs te schrijven?

Ik wil jongeren graag inspireren te gaan reizen en bewuster met de aarde om te gaan, maar ik wil jongeren ook inspireren om andere jongeren te inspireren. Zodat we samen de wereld fijner kunnen maken en het intens kunnen beleven.


Ik nodig je daarom uit om aan te sluiten bij Yelr en lekker te gaan schrijven!


Schrijf bijvoorbeeld over..

 • ..een mooie ervaring in het buitenland (of Nederland)
 • ..een absolute must-go in Nepal
 • ..leuke reistips
 • ..jouw kijk op het reizen.
 • ..jouw ervaringen als Au Pair
 • ..jouw ervaringen met vrijwilligerswerk
 • ..jouw mening over duurzaam reizen.

Het maakt niet uit waar je over schrijft! :)


Zoals gezegd: Yelr is een opkomende reisplatform, maar we zijn er nog lang niet. Je schrijft daarom vanuit een stukje plezier en hobby, omdat ik je nog niet veel terug kan geven. 

Reizen door Afrika

Benieuwd naar mijn blogs?

Ik heb zelf al heel wat blogs geschreven, maar het schrijven van blogs is eindeloos! Uiteindelijk is het doel om elke hoek van de wereld te beschrijven en op elke reisgerelateerde vraag een antwoord te geven.


Benieuwd welke blogs er al zijn geschreven?

Wat kan ik je wel geven?

Als je een blog op mijn website gaat schrijven wil ik je natuurlijk wel iets geven, namelijk:

 • De kriebels om weer héél snel te gaan reizen.
 • Na goedkeuring een persoonlijke foto en de naam bij de blog (zodat de credits naar jouw schrijfkunsten gaan).
 • Een klein cadeautje.
 • And last but zeker niet least: ik onthoud je naam zodat we contact kunnen houden en in de toekomst samen kunnen werken.

Wat vraag ik van jou?

Niks, behalve:


 • Lichtelijk gevoel voor schrijven.
 • Enthousiasme over het reizen.
 • En ik vind het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij de website die ik heb gebouwd!

Mijn naam is Jelrik..

Ik heb in Frankrijk en op Curaçao gewoond en heb nog vele andere mooie plekken op de wereld gezien. Ik vind het reizen prachtig en ik wil dit mijn hele leven blijven doen. Ik wil ontzettend graag de lessen van het leven vinden in de reizen die ik maak. Puur door mijn grenzen te verleggen en op de momenten te leven die mij worden aangereikt. 

Ik wil levenslessen halen uit alle mensen die ik leer kennen tijdens het reizen en mijn referentiekader vergroten door alle verschillende interpretaties over het leven en de wereld vanuit verschillende continenten op de wereld. Ik wil graag op een respectvolle manier omgaan met de wereld, de dieren, de natuur, mijzelf en mijn medemens.

Hoe word ik reisblogger bij Yelr?

Vul het formulier hieronder in..

Ik zou graag in het kort willen weten wie jij bent, waarom jij graag gastblogger zou willen worden en of er specifieke onderwerpen/landen zijn waar je over wilt schrijven.

Ik bekijk jouw verzoek..

ik ben niet de moeilijkste, maar ik kijk binnen hele korte tijd jouw verzoek na om te bepalen of jij blogs op Yelr kunt publiceren. Let goed op: Yelr is een opkomende reisplatform en je bent daarom ook gastblogger

Je kunt jouw eerste blog plaatsen!

Je kunt jouw reiservaringen of tips met de wereld gaan delen en op deze manier andere jongeren te inspireren om te gaan reizen. En wie weet.. misschien ligt er wel een langere samenwerking met mij voor de deur. :)

Dien jouw verzoek in..
null


arrow_drop_up arrow_drop_down