Hoe kan ik mijn backpack beveiligen?

Hoe kan ik mijn backpack beveiligen?

Een backpack is tijdens het reizen het meest waardevolle bezit wat je bij je draagt. Niet alleen de tas is belangrijk, maar vooral de inhoud van de tas is heel erg belangrijk. Daar zit ongeveer alles in om de dagen door te komen en je moet het zien als een grote kledingkast die je gedurende je reis op de rug hebt hangen.

Maar naast kleding zitten er ook veel waardevolle en duurdere spullen in en dat wil je maar al te graag beveiligd hebben. Nu let je natuurlijk erg goed op de backpack, maar als jouw backpack tijdens het reizen op het dak wordt gegooid of je verblijft in een hostel, dan wil je het veilige gevoel van een goed afgesloten backpack hebben.

Een backpack beveiligen is heel erg simpel. Er zijn namelijk sloten ontworpen om de backpack te kunnen sluiten. Dat is niet alleen handig voor de backpack, maar vaak kun je de sloten ook gebruiken voor de kluisjes in een hostel. Een grote naam onder de sloten is de TSA Travelsafe cijferslot. In deze blog lees je meer.

Kies ik voor een cijferslot of een slot met sleutel?

Er zijn heel veel verschillende sloten op de markt, maar welke ga je kopen? Koop je een slot met een code of een slot met een sleutel?

Mijn allergrootste tip: koop een cijferslot.

Het grote nadeel van een slot met sleutel is dat je de sleutel kwijtraakt en dan ben je letterlijk en figuurlijk verder van huis! 🙂

Bij een cijferslot hoef je enkel de code te onthouden.

Wat is een TSA Travelsafe cijferslot?

Onder de cijfersloten is ook een grote markt, maar ook hier heb ik wederom een tip voor je!

Stel je voor: je gaat vliegen en de douane wil graag jouw backpack controleren. Jij bent allang achter de douane en hebt geen oog meer voor jouw ruimbagage. Dat is de bagage die in het dek van het vliegtuig komt te liggen en je niet bij je hebt.

Als de douane jouw backpack wil controleren die jij op slot hebt gezet, dan zijn ze genoodzaakt het slot open te breken. Dat is zonde!

Een oplossing is de TSA Travelsafe cijferslot. Dit slot is namelijk gecertificeerd. Dat betekent dat de medewerkers achter de douane een speciale sleutel hebben om dit slot te openen.

Hierdoor heb je geen kapot slot én kunnen de douanemedewerkers gemakkelijker bij jouw bagage.

TSA cijferslot kopen

Het is erg fijn om de backpack óók in een hostel beveiligd te hebben

Het is erg fijn om de backpack óók in een hostel beveiligd te hebben

Een cijferslot gebruiken voor de backpack

Zoals gezegd: in een backpack zitten vaak belangrijke spullen en deze wil je niet kwijtraken.

Daarom is het aan te raden de backpack te beveiligen met een slot. Hierdoor kan er niemand in wat voor situatie dan ook de backpack openen en spullen pakken die ze maar al te graag mee willen nemen.

Een cijferslot gebruiken voor in een hostel

Een cijferslot is überhaupt ideaal als je gaat overnachten in een hostel. Veel hostels hebben kluisjes, maar niet alle hostels hebben sloten voor deze kluisjes.

Met een goed slot kun je de backpack achterlaten in het hostel en heb je even geen zwaargewicht op je rug terwijl je de stad verkend!

Andere leuke blogs lezen?

Ik heb nog veel meer handige tips geschreven:

Yelr: het grootste reisplatform van Nederland

Wat leuk dat je op de website van Yelr bent gekomen. Yelr is een platform dat zich richt op het reizen en dat wil combineren met bewustwording over de aarde. Ik denk dat de wereld schreeuwt om de verbinding tussen de mensen, dieren en de natuur. Meer dan ooit tevoren moeten we ons afvragen hoe we de wereld willen achterlaten voor nieuwe generaties.

Hoe creëer je meer bewustwording? Ik denk allereerst dat je de zoektocht naar jezelf terug moet vinden. Normen en waarden spelen een belangrijke rol, een kritische kijk op jouw gedrag vind ik ook belangrijk en jouw mentale belevingswereld moet in overeenstemming staan met het hart. Je moet de signalen van jouw intuïtie leren herkennen. Als je innerlijke rust kunt ervaren, dan ben je in staat om de wereld te verbeteren en het intenser te beleven.

Deze verrijkende ontdekkingstocht kun je ondersteunen door te reizen, omdat reizen in aanraking komt met de elementen van het leven. Je moet beleven, voelen, zien, proeven, confronteren en ervaren tijdens een reis. Je vergroot de referentiekader en je vergroot de kennis over jezelf. Dat is de missie van Yelr. Hier kun je geïnspireerd raken om te gaan reizen en een steentje bij te dragen aan deze mooie aardkloot.

Over de schrijver
Na 2 periodes in het buitenland te hebben gewerkt en gewoond en een paar mooie reizen te hebben gemaakt wil ik mensen graag inspirerend hetzelfde te doen. Iedereen zou eens moeten reizen naar een onbekend land om prachtige levenservaringen op te doen.
Reactie plaatsen

Ook een reisblog schrijven op Yelr?

arrow_drop_up arrow_drop_down