Hiken door Nederland

Ga mee op avontuur door Nederland

Mijn naam is Jelrik en ik houd van outdoor en avontuur in mijn leven. Zonder avontuur raak ik verveeld en dat kan funest zijn voor mijn gemoedstoestand en geluk dat ik in het leven ervaar. Daarnaast kom ik graag in contact met gelijkgestemde mensen. Met mensen die graag over het leven willen praten, het maximale uit hunzelf willen halen, van avontuur houden en graag in contact komen met andere gelijkgestemde mensen.

Met yelr wil ik deze twee elementen samenbrengen. Ik wil met een groep gelijkgestemde mensen op avontuur in Nederland. Met deze mensen wil ik een dag de eenvoud van het leven ervaren. We trekken ons terug en nemen even afstand van de drukke wereld om ons heen. We gaan al wandelend van de natuur genieten, tot rust komen en goede gesprekken met elkaar hebben en sluiten de dag af op een unieke locatie met goed eten en een lekkere glas wijn. 

Dit alles geeft verfrissing in ons dagelijkse leven. We trekken onze avontuurlijke schoenen aan, ontdekken een nieuw deel van Nederland, komen in contact met onbekende en inspirerende mensen en wie weet houden we er op de lange termijn gezamenlijk contacten aan over in ons leven.

Wander & Wonder Jelrik

Ik introduceer met yelr…

Wander & Wonder

Wandel samen met mij en andere onbekende mensen (tussen 20 en 35 jaar oud) mee door de natuur van Nederland. Neem voor een dag afstand van je bekende wereld, stap voor een dag uit je comfortzone en ontmoet in een dag nieuwe en inspirerende mensen. Laten we samen de diepte induiken en gesprekken met elkaar voeren die er daadwerkelijk toedoen in dit leven. Combineer diepgang met avontuur tijdens een actieve wandeling.

Ontmoet nieuwe en gelijkgestemde mensen. Jong of oud. Je gaat gegarandeerd een leuke dag tegemoet met mensen die kort geleden onbekenden voor je waren.

Ontdek een nieuw deel van Nederland en leer je eigen land nog meer te waarderen. 

Duik de diepte in. Laten we goede gesprekken met elkaar voeren en ons even terugtrekken uit de drukke wereld vandaag de dag.

We sluiten de dag af in een kwalitatief restaurant op een unieke locatie met goed eten en een overheerlijk glas wijn. 

Stap uit je comfortzone! Misschien vind je dat een beetje eng, maar aan het einde van de dag weet ik zeker dat je met een goed gevoel terug naar huis gaat. 

Aan het einde van de dag overnacht je op een unieke plek in Drenthe. Uiteraard met een eigen slaapkamer en alle privacy die je nodig hebt.

Adrenalinescore
Deze dag is voor iedereen toegankelijk! 60%

Laten we samen op avontuur gaan!

Drenthe

Onze wandeling vindt plaats in de bossen van Drenthe. Drenthe is een van de weinige provincies in Nederland waar je echt tot rust kunt komen. Daar gaan we daarom goed gebruik van maken.

Afstand

Het is belangrijk dat je een goede basisconditie hebt en in staat bent om een flink aantal kilometers af te leggen. We gaan vandaag namelijk ongeveer 20 kilometer wandelen.

Tijden

We beginnen redelijk vroeg met de wandeling, maar wel op een tijd dat je gemakkelijk op de verzamelplaats kunt komen (voor het geval je aan de andere kant van Nederland woont).

Op avontuur in Nederland

Heb je een vraag?

Twijfel je nog een beetje? Dat snap ik goed hoor! Ik heb hieronder al mogelijke vragen beantwoord. Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op via +31 6 43 79 49 97 of stuur mij een bericht via Whatsapp.

Heb ik goede wandelschoenen nodig?

Goede wandelschoenen zijn altijd belangrijk. Zeker bij een wandeling van 20 kilometer. Uiteindelijk is het je eigen verantwoordelijkheid, maar mijn advies is om deze dag goede wandelschoenen aan te trekken.

Wat is de vrouw/man verhouding?

Ik kan mij voorstellen dat je een goede vrouw/man verhouding prettig vindt. In mijn ideale scenario is de helft vrouw en de helft man. 

Mag ik een goede vriend/vriendin meenemen?

Dat mag zeker, maar het maximum ligt wel op 1 persoon. We willen je namelijk motiveren om in het diepe te springen en een dag door te brengen met onbekende en gelijkgestemde mensen.

Wat zijn de vereisten voor deze dag?

Ik wil graag jongere mensen bij elkaar brengen die opzoek zijn naar diepgang en avontuur. De leeftijdscategorie is daarom vanaf 20 jaar tot en met 35 jaar. Daarnaast gaan we 20 kilometer wandelen. Je moet dus wel in staat zijn om dit aantal kilometers te kunnen overbruggen.

Geïnteresseerd?

Wander & Wonder is in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat ik bezig ben om de route te bepalen en de dag in te vullen. Als je geïnteresseerd bent in de Wander & Wonder dag van yelr, dan wil ik je vragen om je in te schrijven voor de Wander & Wonder nieuwsbrief. Hierin houd ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen over deze leuke en avontuurlijke dag die ons te wachten staat.

Heb je een directe vraag aan mij? Neem dan gerust contact met mij op!

Wil je op de hoogte blijven van Wander & Wonder? Schrijf je in voor de Wander & Wonder nieuwsbrief.

Geïnteresseerd?

Wander & Wonder is in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat ik bezig ben om de route te bepalen en de dag in te vullen. Als je geïnteresseerd bent in de Wander & Wonder dag van yelr, dan wil ik je vragen om je in te schrijven voor de Wander & Wonder nieuwsbrief. Hierin houd ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen over deze leuke en avontuurlijke dag die ons te wachten staat.

Heb je een directe vraag aan mij? Neem dan gerust contact met mij op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen over bovenstaand concept.

Wander & Wonder

Datum nog onbekend
150
  • Wandeling van 20 km die ik begeleid.
  • Een lunch in een pittoresk restaurant tijdens de wandeling.
  • Een uitgebreid diner op een unieke locatie.
  • Overnachting zodat je na de wandeling kunt ontspannen.
yelr.nl plaatst cookies om jouw ervaring op deze website te optimaliseren.

Hoe avontuurlijk ben jij?

Ontdek het in de avontuurlijkheidstest van yelr!