Wandelstokken online of in de winkel kopen: wat is de beste keuze?

Wandelstokken online of in de winkel kopen: wat is de beste keuze?

Ga jij binnenkort een hike maken in Nederland of in het buitenland en ben je druk bezig om alle materialen aan te schaffen? Voor een goede hike raden wij het aan om wandelstokken te kopen.

Wandelstokken hebben een negatief imago. Mensen vinden ze suf en saai en mensen met een goede conditie denken dat ze zonder wandelstokken kunnen hiken. Maar de voordelen van wandelstokken worden hiermee tenietgedaan.

Wandelstokken geven tijdens een wandeling ritme, ze ondersteunen de schouders en de rug, het is beter voor de knieën omdat je sommige krachten verlegd naar de armen en wandelstokken geven ondersteuning bij moeilijkere ondergronden.

Wandelstokken: koop ik die online of in de winkel?

Wij hebben op deze vraag altijd een duidelijk antwoord: wij adviseren altijd om dit soort producten in de winkel te kopen.

Waarom?

Omdat je simpelweg aan kunt voelen hoe de wandelstokken lopen. Je kunt exact bekijken of ze de juiste lengte hebben, of de handgreep lekker aanvoelt, of je hem in de juiste lengte kunt verstellen and so on. Je kunt daarnaast werknemers vragen stellen als je ergens niet uitkomt.

Waar kun je wandelstokken kopen?

Ik heb zelf deze wandelstokken bij de Decathlon gekocht. Wij zijn altijd wel fan van de Decathlon, omdat ze voor relatief weinig geld kwalitatieve spullen verkopen. Zeker als je voor de eerste keer gaat hiken is het geen gek idee om met de Decathlon te beginnen.

Voor goede wandelstokken raden wij het ook aan om naar de Bever te gaan. Bij de Bever betaal je meer geld voor kwalitatief zeer goede producten.

Andere wandelinspiratie opdoen?

Wij hebben nog veel meer blogs geschreven. Misschien kunnen deze blogs jou ook informeren of inspireren:

* Dit blog bevat affiliate links.

Jelrik Stevens
Jelrik Stevens
Outdoor reizen staat voor mij gelijk aan buiten spelen. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, het avontuur op te zoeken en back to basic te gaan. Of het nu over hiken, backpacken, raften of een wintersport gaat: ik wil iedereen inspireren om naar buiten te gaan.
De meest gruwelijke outdoor inspiratie met de nieuwsbrief van yelr.

Dat wil je!
Reisblogger worden voor yelr
Schrijf direct

Word reisblogger voor yelr

Volg yelr op Instagram
@yelroutdoor

Volg yelr op Instagram

Doe de test!

Hoe avontuurlijk ben jij?

yelr.nl plaatst cookies om jouw ervaring op deze website te optimaliseren.

Hoe avontuurlijk ben jij?

Ontdek het in de avontuurlijkheidstest van yelr!