10 reiscadeaus tot €50,-

10 reiscadeaus tot €50,-

Of het nu met kerst, sinterklaas of voor een verjaardag is: het is altijd leuk om een reisliefhebber blij te maken met een cadeau dat met reizen te maken heeft. Je kunt deze persoon helpen inspiratie op te doen om een leuke reis te maken of om hem of haar klaar te stomen voor de reis die komen gaat.

In deze blog vind je 10 leuke reiscadeaus tot €50,-.

1 | Een opbergtas voor kabels voor tijdens het reizen

Een GoPro, een mobiele telefoon, een MacBook of een eReader.. ik weet niet wat je meeneemt, maar soms heb je ontzettend veel kabels in een backpack zitten.

Binnen no-time raak je alles kwijt of ligt alles door elkaar en dat willen we natuurlijk niet.

Daarom zijn er super handige opbergtassen voor kabeltjes voor in de backpack of koffer. Ze nemen weinig ruimte in beslag, de kabels blijven gestructureerd bij elkaar liggen en je hoeft niet eindeloos te zoeken naar dat ene kabeltje.

 

> Koop hier zo’n hele, hele vette kabel opbergtas voor tijdens het reizen

 

2 | De reiseditie van Kolonisten van Catan

Kolonisten van Catan is een super leuk spel. Af en toe kun je ook een beetje gefrustreerd raken van het spel, maar desondanks brengt het kopen van graan, ertsen, bomen en schapen veel gezelligheid met zich mee.

Nee, zonder gekheid: het is echt een leuk spel. Ik ben persoonlijk best ongeduldig en vind spellen vaak te lang duren, maar de duur van dit spel is goed te overzien.

Deze reiseditie van Kolonisten van Catan is exact hetzelfde als de editie op jouw eetkamertafel, maar deze is kleiner en compacter en daardoor gemakkelijk mee te nemen op reis. Hierdoor kun je het gemakkelijk spelen terwijl je in de nachttrein zit met een groep vrienden.

 

> Koop hier zo’n reiseditie van Kolonisten van Catan.

 

3 | Een flightbag voor jouw backpack

Heb je wel eens van een flightbag gehoord?

Een flightbag is werkelijk overal goed voor als je hem maar op de juiste manier gebruikt. Een flightbag beschermd jouw backpack tegen van alles en nog wat. Zo blijft jouw backpack niet haken op de transportbanden op het vliegveld en er kan ook helemaal niks uit jouw backpack vallen. Daarnaast kun je er ook een slotje bij kopen en kunnen er ook geen ongewenste dingen in de backpack gestopt worden.

And last but not least: een flightbag beschermd een backpack tegen regen. Je kunt zo’n flightbag/regenhoes om de backpack heen trekken, terwijl het draagsysteem beschikbaar blijft.

 

> Een flightbag voor jouw backpack

 

4 | Het boek Backpack bestemmingen

Een boek waardoor je overloopt van de inspiratie om te gaan reizen, wie wil dat nou niet?

Het boek Backpack bestemmingen van Roëll de Ram (van het bekende WeAreTravellers) is hiervoor de perfecte inspiratiebron. In het boek worden tips, verhalen, routes en foto’s gedeeld en kan er langzaam weggedroomd worden bij de eerstvolgende reis.

Oh ja: dit cadeau is een echte aanrader (dat zeg ik op basis van mijn leeservaring).

 

> Koop hier het boek Backpack bestemmingen van Roëll de Ram

 

5 | Een kabel cijferslot met alarm

Maak jij een verlanglijstje en wil je graag zekerheid over jouw spullen? Of ga je een cadeau kopen voor iemand die ook graag die zekerheid wil voelen?

Misschien is het dan leuk om een cijferslot met alarm aan te schaffen.

Hoe werkt het alarm?

Je maakt het slot vast waardoor mensen jouw backpack niet kunnen openen. Mochten mensen echter het kabeltje van dit slot open willen knippen, dan gaat er een alarm van zo’n 100 decibel af waardoor jij op tijd in kunt grijpen (en die andere mensen van schrik wegrennen).

 

> Koop hier een cijferslot met alarm

 

Enige nadeel: waarom zou je een slot open knippen op de plek waar hij staat? Kun je dat niet beter doen door een backpack eerst mee te nemen? Goed punt.

 

Ik ben zelf fan van Bol.com in dit soort dagen, omdat het snel en gemakkelijk is. Je hebt echter ook een alarm dat reageert als een backpack wordt opgepakt. Dit alarm kon ik alleen niet snel vinden op Bol.com, maar om een idee op te doen kun je er één vinden op deze site.

6 | Ilusão snapback voor op reis of een te gekke festival

Net als in het dagelijkse leven wil je natuurlijk met stijl reizen. Je wilt de look hebben van een reiziger!

Ik heb goed nieuws voor je: met de originele en exclusieve caps van Ilusão loop je er hartstikke hip bij!

De caps zijn geïnspireerd op illusies en echte festival vibes (goede reden om een festival te pakken zodra er weer gereisd mag worden). De caps hebben een creatief, kleurrijk en uniek design. Daarnaast zijn ze unisex en one size, maar kun je hem wel verstellen met de verstelbare sluiting zodat iedereen hem kan dragen!

Is dat niet cool?

 

> Koop hier de Wild As Dreams snapback
> Koop hier de Choice Is Yours snapback
> Koop hier de Flow Of Life snapback

 

7 | Een warme lakenzak van Sea To Summit

Je kunt een lakenzak heel compact meenemen in de backpack waardoor het amper ruimte in beslag neemt. Zie zo’n lakenzak als een soort thermo-ondersteuning van een slaapzak bij een koud- of warm klimaat. Daarnaast heeft het nog een andere niet officiële functie: je kunt hem ook goed gebruiken in hostels, nachttreinen of andere plekken waarbij de bedden en dekens er niet fris uitzien.

Deze lakenzak is gemakkelijk te wassen omdat hij heel snel afdroogt en is extreem ademend en kan gemakkelijk lichaamsvocht afvoeren.

 

> Koop hier een lakenzak van Sea To Summit

 

8 | Een linnen wereldkaart met touw

Ik vind het persoonlijk leuk om mijn huis op te vrolijken met schilderijen en andere reis gerelateerde accessoires. Zo’n oude wereldkaart heb ik al in huis hangen en ik vind het een aanwinst in mijn huisje!

 

> Versier jouw huis met deze wereldkaart

 

9 | Een universele reisstekker

Ga jij of degene waarvoor jij het cadeau gaat kopen binnenkort op reis?

Misschien heeft hij dan wel een universele wereldstekker nodig om zijn telefoon op te kunnen laden. Niet alle landen hebben namelijk dezelfde stekkers als veel landen in Europa en daarom ben je soms genoodzaakt om een reisstekker te kopen.

 

> Koop hier een universele wereldstekker

 

10 | Expeditie Achtertuin van Bas van Oort en Dirk Wijnand de Jong

We reizen veel op deze wereld, maar vergeten vaak ons eigen kleine kikkerland. Met oerbossen, middeleeuwse steden, eilanden en een prachtige kust heeft Nederland veel te bieden.

Bas van Oort en Dirk Wijnand de Jong bestempelen Nederland als de achtertuin, omdat de mooiste plekken op de wereld soms dichtbij kunnen liggen.

Met prachtige foto’s is te zien dat wij in een prachtig land wonen en ik kan iedereen dit boek aanraden!

 

> Koop hier het boek Expeditie Achtertuin

 

Maak een reisliefhebber blij!

Een reiscadeau voor de man, een reiscadeau voor de vrouw, een reiscadeau voor hem of haar die op wereldreis gaat, een reiscadeau voor hem of haar die na lange tijd terugkomt of een reiscadeau voor tijdens de feestdagen.

Een reisliefhebber maak je volgens mij altijd blij met dit soort cadeaus.

Andere blogs lezen?

Wil je andere leuke en inspirerende cadeaus vragen of geven?

Jelrik Stevens
Jelrik Stevens
Outdoor reizen staat voor mij gelijk aan buiten spelen. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, het avontuur op te zoeken en back to basic te gaan. Of het nu over hiken, backpacken, raften of een wintersport gaat: ik wil iedereen inspireren om naar buiten te gaan.
De meest gruwelijke outdoor inspiratie met de nieuwsbrief van yelr.

Dat wil je!
Reisblogger worden voor yelr
Schrijf direct

Word reisblogger voor yelr

Volg yelr op Instagram
@yelroutdoor

Volg yelr op Instagram

Doe de test!

Hoe avontuurlijk ben jij?

yelr.nl plaatst cookies om jouw ervaring op deze website te optimaliseren.

Hoe avontuurlijk ben jij?

Ontdek het in de avontuurlijkheidstest van yelr!