Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koop ik een backpack online of in de winkel?

Koop ik een backpack online of in de winkel?

Heb je een nieuwe backpack nodig? Dat is mooi nieuws, want dat betekent dat je een reis gaat maken. En reizen is leuk en leerzaam!

Een goede backpack is belangrijk. In principe draag je je volledige huisvesting mee in één grote tas (het is dat je niet in de tas kan slapen) en daarom is het belangrijk om gefocust en bewust op zoek te gaan naar een backpack.

In de wereld van vandaag bestellen we alles via het internet en voor kleine onderdelen is dat erg handig. Maar hoe zit dat met een backpack? Is het aan te raden om een backpack online te kopen of kun je beter naar de winkel rijden? In deze blog geef ik in het kort antwoord.

Een backpack online of in de winkel kopen?

De keuze om een backpack online of in de winkel te kopen hangt eigenlijk van je reiservaring af.

  • Als je een beginnende reiziger bent en nog nooit met een backpack hebt gereisd, dan is het aan te raden de backpack in de winkel te kopen.
  • Ben je een ervaren reiziger, dan kan ik het alsnog aanraden om een backpack in de winkel te kopen, maar als je op basis van ervaring exact weet wat je wilt, dan is het verantwoord om een backpack online te bestellen.

Waarom een backpack in de winkel kopen?

Vooral als beginnende reiziger is het slim een backpack in de winkel te kopen. Zoals eerder gezegd is een goede backpack essentieel voor een prettige reis. Afhankelijk van de reis die je gaat maken kan een backpack erg groot en zwaar zijn en aangezien elk lichaam anders is wil je geen risico’s nemen. Het is vervelend om tijdens het reizen pijn te krijgen in de schouders, nek of in de rug.

In de winkel werken mensen die jou kunnen adviseren over het kopen van een backpack. Door een backpack te dragen kunnen ze in de winkel checken hoe de tas op het lichaam wordt gedragen. Zit de backpack strak tegen de rug en komt de grootte van de backpack overeen met je ruglengte? Zitten de heupbanden op de goede hoogte zodat het meeste gewicht op de heupen gedragen kan worden?

Dit zijn allemaal essentiële vragen die je vooral als beginnende reiziger beantwoord wilt hebben door experts in de winkels. Zo kun je vaak ook een backpack kopen bij de Lidl of de Aldi, maar je begrijpt dat deze medewerkers je zeer waarschijnlijk weinig kunnen vertellen over een backpack.

In welke winkel kun je het beste een backpack kopen?

Veel winkels verkopen backpacks, dus waar ga je een backpack kopen? Het maakt niet heel veel uit waar je een backpack gaat kopen, als je maar in een winkel terechtkomt met kwalitatieve backpacks (die zijn duur, maar het is belangrijk om in een goede backpack te investeren) en medewerkers die je kunnen adviseren.

Denk bijvoorbeeld aan:

Niet elke willekeurige stad in Nederland heeft een winkel waar je een backpack kunt kopen. Toch is het aan te raden kilometers te maken om een specifieke winkel te bezoeken.

De Decathlon en de Bever hebben in alle windrichtingen in Nederland vestigingen en zijn dus ook voor jou makkelijk te bereiken.

Koop ik een backpack online of in de winkel?

Waarom een backpack online kopen?

Ben je een ervaren reiziger, dan kan het heel handig zijn om een backpack online te kopen. Dat kun je als beginnende reiziger ook doen, begrijp mij niet verkeerd. Maar als je al vaker met een backpack hebt gereisd en dus ook vaker een backpack hebt gekocht, dan weet je voor jezelf exact wat je belangrijk vindt of niet en hoe je een backpack wilt dragen. Als beginnende reiziger is dat lastiger te bepalen en dan loop je het risico verkeerde keuzes te maken.

Als je weet wat je wilt kun je op basis van je verlangens het internet rond surfen om vervolgens een backpack te kopen van een merk dat je bijvoorbeeld al vaker hebt gebruikt. Soms kan een oude backpack versleten zijn geraakt en heb je genoeg aan het kopen van een soortgelijke backpack die je gemakkelijk kunt vinden op het internet. In dat geval is online een backpack kopen erg makkelijk.

Waar kun je online een backpack kopen?

Het aanbod van bedrijven waar je online een backpack kunt kopen is enorm. Ook bij bedrijven waar je in de winkel een backpack kunt kopen. Het kan ook gemakkelijk zijn om je in een aantal winkels te oriënteren, om ze vervolgens online te kopen.

Mijn tip: koop altijd een backpack in de winkel

Tenzij je erg zeker bent van je zaak, is het denk ik altijd aan te raden een backpack in de winkel te kopen.

Het is goed om de backpack even aan te raken, er mee in de winkel te lopen en er een gevoel bij te krijgen alvorens je veel geld gaat betalen.

Andere blogs lezen?

We hebben veel meer blogs geschreven over het backpacken:

Picture of Jelrik Stevens
Jelrik Stevens
Ik ben nieuwsgierig naar het potentieel van mijn leven en zoek deze graag op door mijn eigen grenzen te verleggen. Deze ervaringen deel ik met mensen die ook nieuwsgierig zijn naar zijn of haar potentieel in dit leven.
Picture of Jelrik Stevens
Jelrik Stevens
Ik ben nieuwsgierig naar het potentieel van mijn leven en zoek deze graag op door mijn eigen grenzen te verleggen. Deze ervaringen deel ik met mensen die ook nieuwsgierig zijn naar zijn of haar potentieel in dit leven.
Volg yelr op Instagram
@yelr.nl

Volg yelr op Instagram

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang inspiratie om het potentieel uit jezelf te halen.

yelr.nl plaatst cookies om jouw ervaring op deze website te optimaliseren.

yelr.nl plaatst cookies om jouw ervaring op deze website te optimaliseren.

Lees hier de privacyvoorwaarden.