Backlink plaatsen

Een goede backlink versterkt jouw website in de zoekmachines. Hoe meer websites naar die van jou verwijzen, hoe beter Google jouw website waardeert.

Het is een reden voor Google om aan te nemen dat jouw website erg interessant moet zijn, omdat er vanuit andere websites naar gelinkt wordt.

Jouw blog op yelr.nl

Wij staan er voor open om blogs te plaatsen met een backlink naar jouw website. Jij mag een blog geheel in eigen stijl schrijven en links plaatsen naar de website van jouw eigen bedrijf. Je stuurt deze blog vervolgens naar ons op, wij beoordelen de blog en plaatsen de blog op onze website.

Alle links die jij in de blog hebt geplaatst en die naar jouw website linken worden een do-follow link. Dat betekent dat Google de link kan volgen en het daardoor kan indexeren en beoordelen. Hierdoor wordt de ranking van jouw website in de zoekmachine versterkt.

Dit vragen we van jou:

De blogs die jij schrijft moeten aan het volgende voldoen:

De blog is relevant aan dat wat yelr uitdraagt

Yelr is een outdoor platform. Wij motiveren, informeren en inspireren mensen om de wijde wereld en de natuur in te gaan. Wij houden van avontuur, spanning en vrijheid. Wij delen informatie over outdoor activiteiten en outdoor sporten.

Wij houden ervan om te gaan hiken, skiën, raften, snowboarden, backpacken, mountainbiken (en zoveel meer) en omarmen de elementen van de natuur. In de natuur voelen we de zingeving van het leven. Daarom zijn wij daar ook het liefst.

Yelr staat ook voor reizen. Reizen gaat over alle uitersten in het leven. Van onverwachte, spontane en onvergetelijke herinneringen tot aan minder leuke confrontaties die jouw referentiekader vergroten.
Het is belangrijk dat jouw blog relevant is aan dat wat wij willen uitdragen. Als je hierover twijfelt, dan willen we dat graag weten. Want misschien zien wij ergens de relevantie ervan in en het zou zonde zijn als je bij twijfel geen contact opneemt.

De blog is in duidelijke Nederlandse taal geschreven

Wij publiceren alleen inhoudelijke en kwalitatieve blogs. Een blog moet relevante informatie hebben en moet in een correcte Nederlandse taal geschreven zijn. Niet elke ‘dt’ gaat gecontroleerd worden, maar je moet enigszins ervaring hebben met goede interpunctie en een nette en duidelijke schrijfstijl.

Dit krijg je van ons:

Wat levert het plaatsen van een backlink jou op?

Wij begrijpen het belang van de backlink

Wij plaatsen jouw blog binnen 2 werkdagen op onze website en begrijpen het belang van een backlink. Je betaald voor deze backlink, dus wij vinden het belangrijk om jouw website goed in de schijnwerpers te zetten en schromen niet om jouw website nog nét iets meer in het zonnetje te zetten dan jij mogelijk al hebt gedaan.

Een nette en verzorgde blog

Jij stuurt ons de blog en wij zorgen ervoor dat de blog netjes op de website komt. Kortom, wij plaatsen mooie foto’s in de blog en zorgen ervoor dat hij er grafisch strak uitziet.

Wil jij jouw eigen foto’s in de blog? Dat kan! Wel onder bepaalde (grafisch gerichte) voorwaarden!

Een website van 10.000+ bezoekers per maand

Jouw blog en backlink komen op een hippe website te staan die dagelijks aan het groeien is. Yelr staat niet stil en wij hebben een duidelijk en vooruitstrevend doel. Met meer dan 10.000 bezoekers in de maand hebben we een mooi begin gemaakt, maar 10.000 bezoekers is natuurlijk nog maar het begin.

Je draagt bij aan jouw eigen ranking in Google

En het belangrijkste van alles en de reden dat je wilt gaan samenwerken: je werkt aan een betere ranking van jouw eigen website in Google. Backlinks ‘’kopen’’ is een investering voor de lange termijn.

Samenwerken?

Dus, heb jij een website en een bedrijf dat outdoor jassen verkoopt, mensen ondersteunt bij het aanvragen van een visum voor op reis, reisverzekeringen aanbied, outdoor activiteiten organiseert, wandelschoenen verkoopt of iets anders verkoopt of diensten aanbied dat binnen de reiswereld en de outdoor wereld past? En wil jij graag hoger scoren in Google doordat je via yelr een backlink naar jouw website krijgt? Dan willen we graag samenwerken!

Een blog schrijven met een do-follow backlink voor €150,- excl. BTW

  • Een do-follow link naar jouw website
  • Deze link blijft voor altijd op yelr.nl staan
  • Deze link versterkt jouw website in Google
yelr.nl plaatst cookies om jouw ervaring op deze website te optimaliseren.

Hoe avontuurlijk ben jij?

Ontdek het in de avontuurlijkheidstest van yelr!